Tänään kävi aseman uudet omistajat katsomassa asunnot läpi. Aikovat ilmoitella muutaman viikon kuluessa miten käy. Ainakin tämän hetkisen tiedon mukaan osa asukkaista saisi jäädä tänne ja osa joutuisi pois. Ei  sitten vaan vielä tiedä mikä on jako. Joten epävarmuudessa vielä eletään... Jos joudutaan lähtemään on irtisanomis aika puoli vuotta. Harmittaa tällainen epätietoisuus, mutta sille kun ei nyt voi mitään. Täytyy vain odottaa heidän ratkaisua ja sitten toimia sen mukaan mitä eteen tulee.

Liikuntaa en ole tänään harrastanut ollenkaan ja syömisetkin on mennyt niin ja näin. Olen siis TAAS herkutellut. Miten saisin taas normaalista rytmistä kiinni. Olen ilmeisesti tunne syöjä. Syön silloin kun on mielimaassa ja huono olo muutenkin. Huomenaa menen aamusta uimahalliin vesijuoksemaan, lähden vaikka mikä olis, pakotan itseni menemään. Laiskuudelle en aijo antaa valtaa huomenna. Päätin niin...

Tiistaina kävin taas sydänfilmissä, kuten teen joka kolmas kuukausi. En usko että siellä mitään löytyy, mutta hyvähän se on kun tarkistavat. Käyn siksi niin tiehään tarkistuksella, kun mulla on yksi lääke joka vaatii sen. Ensi viikolla lääkärini soittaa ja kertoo sydänfilmin tulokset.

Tsemppiä ja mukavaa illan jatkoa kaikille