Sisareni Ruotsista oli käymässä.  Meillä oli kiva viikko. Kävimme kaupoilla, kävelyllä, herkuteltiin  ja muuten vaan vietimme aikaa yhdessä.Kaiken kaikkiaan kiva viikko. Ainoa huoli oli tuo tuhkatilanne, kun lennot ei kulkeneet. Siskoni matka piteni päivällä, kun joutui turvautumaan laiva matkaan. Tuli hieman haiku olo kun vein hänet terminaaliin. 

Laihdutuksen osalta olen ollut tosi laiska ja repsahtanut täysin. Oli tarjolla pizzaa, ihanaa suklaata. Kauppakierroksen lomassa expresso kahvia ja viineriä. Paino nousut lähemmäs pari kiloa. Ei hyvä.... Mutta huomenna alkaa taas normaali rytmi ja tiukka dieetti ja ruokapäiväkirjan pito... Ja herkut heitetään nurkkaan. Ja liikuntaa lisätään. Uinti ja vesijuoksu aloitetaan taas viikon tauon jälkeen.

Ostin uuden ulkoilu puvun viikolla. Sain sen omasta mielestäni aika halvalla 29.95, housut ja takki. Oli kiva huomata että en enään ole XXXL-kokoa vaan nyt oli XXL-koko. Housut on hieman tiukat, ei kuitenkaan niin etten pystyis käyttään niitä. Mutta suuntahan on pienempään päin joten sekään ei haittaa, Kylläpä ne löystyy ajan kans. Tilasin myös uuden lippiksen nettikaupasta nimeltä Matku Kuus Oy. Lakkiin proderattiin nimeni.  Tsemppiä kaikillle ja mukavaa illan jatkoa.

Tässä on kuva puvusta ja lippiksestä päälläni.