Tänään on viimenen päivä kun saan ottaa lunkisti. Huomenna alkaa taas laihis oikein todella. Aamulla uimahalliin, ruokapäiväkirjan pitoa ja ajan varaus hoitajalle punnitusta varten. Toki punnitsen ja mittaan kotonakin niin kuin tähän astikkin.

Huomena tulee myös painot ja mitat tänne. Aloitan uudelleen senkin....Toivottavasti ei ole tullut kovin paljon takaisin painoa, vähän pelottaa se vaakalle meno. Sain TEVERONIKALTA luvan kopioida hänen sivuiltaa yhden kroppa kuvan ja sen aion laittaa myös tänne mittoineen kunhan kerkeän. 

Olen ollut täysin liikkumaton ja syönytkin mitä sattuu ja aivan liian paljon herkkuja. Jotenkin sitä olettaa että on lupa herkutella enemmän kun on sairaana. Onkohan muilla näin???

Mutta huomenna se on loppu totaalisesti. Aloitan myös karkkilakon joksikin aikaa. Se tulee olemaan vaikea, kun on laivalta tuliais karkkeja kaapissa iso pussillinen. Mutta täytyy vain olla lujana ja pysyä päätöksessä.

Tänään laitan kesäkukkia portaan pielusruukkuihin, Saa talven kanervat pois siitä vihdoinkin. Ajattelin orvokeita ja jotain muuta lisäksi. 

Mukavaa ja lämmintä sunnuntaita kaikille.