Vihdoinkin sain itsestäni sen verran irti, että lähdin sauvakävelylle. Kovin pitkää matkaa en jaksanut kävellä (vajaa 1km), mutta alku hyvä. Aikaa meni 20 min ja kaloreita paloi matkalla 115kcal. Puolesta välistä matkaa alkoi tuntutmaan ristiselässä kipua. Joka johtuu ainoastaan tästä valtavasta painosta. Mutta hyvä niin, että sain aikaiseksi lähteä tämäänkään verran.

Tänään on Nutrilett-kuurin viimeninen päivä. Kasvis-ja tomaattiliemiä jää jäljelle. Mutta niitähän voi juoda jatkossakin välipalaksi niin kauan kuin pusseja riittää. Yhteen vetona kuurista oli aivan hyvä, paitsi muutamia ruokia lukuunottmatta. Nyt vain sitten huomisesta alkaen tarkkana mitä suuhun laittaa.

Tänään kävi vieras. Tarjosin hänelle teetä ja vaniljakreemipullan. Sain vastustettua kiusauksen ottaa itsekkin pullaa. Plussaa sekin, itsekuri on kasvanut. Osaan kieltäytyä ylimääräisistä herkuista.

Huomenna yritän muistaa laittaa tänne vähän kroppamittoja.

Tsemppiä kaikille täällä kulkeville.

EDIT klo.16.11: kuuripäivistä vaikein on tämä viimeinen päivä. koko ajan tekisi mieli mussutella ja hakea jääkaapista jos vaikka mitä syötävää. Olen nyt mussuttanut porkkanoita suurimpaa hätääni. Onneksi kohta on ruoka-aika ja saan syödä Nutrilett-juustopastaa ja -jälkiruoan. Niistä tulee täyteliäinen olo ja toivottavasti mussutus-himo loppuu. Nyt vaan porkkanoiden kimppuun....