Kävin vaa'alla aamulla ja sen näytti 107,1 kg eli alaspäin on tultu  1.6 kg viikossa.Tosi hyvin minusta.Yllättävän paljon on nyt pudonnut painoa. Niin kuin aiemmin sanoinkin että sairaala reissulla tuli 2.7kg takaisin painosta.Ja nyt on yli puolet siitä jo lähtenyt pois.

Syömisiä olen tarkkaillut ruokapäiväkirjan avulla ja liikuntaa olen VÄHÄN lisännyt. Nyt on sateinen ilma ja ei haluta lähteä lenkille kastumaan. Mutta iltapäivällä lähden kävellen kauppaan., Mieheni tulee sinne suoraan töistä autolla joten sitten kotimatka sujuu auton kyydissä. Täytyy mitata matka sitten trippimittarilla. Ja toivottavasti silloin ei sada, muuten suunnitelmat menee pilalle. Laitan sitten myöhemmin kävelylenkin pituuden ja kulutetut kalorimäärät  tänne.

Mukavaa lauantaipäivää kaikille ja tsemppiä 

EDIT: klo15.34. Nyt on kävelty kaupalle 2.5km/35min, Kaloreita paloi matkalla 182kcal. Harmi vain että pääsi sade  yllättämään ja kasteli minut. Muuten oli aivan ihanaa kävellä ja jalkakin nousi yllättävän keveästi. Tulin autolla kotiin mieheni kyydissä. Huomenna taas uudelleen uusi lenkki, niin kyllä se painokin putoaa...