Oli ihan pakko... käydä puntarilla vaikkei ole punnitus päivä. Vaivasi se eilinen painon nousu niin paljon. Tänään siis puntari näytti 109.6 kg. Niin että olisi pudonnut 0,4kg. Ihana yllätys. Ei tietenkään pitäisi ravata joka päviä puntarilla.

Mä ajattelin että siihen painon nousuun voisi olla syynä mun herkkupäivä. Kun pidin sen poikkeuksellisesti perjantaina ja lauantaina oli sitten punnitus. Herkuttelin perjantaina majoneesiin tehdyllä kanasalaatilla ja texmex täytteisillä lihapyöryköillä. Söin itseni ihan ähkyyn....Nyt päätin että herkku päivä on kerran kuukaudessa aina kuun viimeinen lauantai.

Salilla käynti lähestyy kovaa vauhtia. Huomenna menen tekemään sinne sopimuksen ja jään ehkä jumppaamaankin jos se heille sopii, Ihanaa päästä alkamaan kunnolla liikunta. Olen kyllä käynyt nyt muutaman päivän ajan aina aamupäivisin sauvakävelyllä n.4-5 km. Suunnilleen tunti siinä matkassa menee mun vaiuhdilla. Parempi kuin ei mitäänl.

Tänään kävelyt siirtyy iltapäviään. Täytyy taas lämmittää huoneet, on sen verran kylmää ulkona -9.8 astetta ja ei tuule. Iltapäiväksi toivoin että pakkanen laskisi vähän , niin olisi mukavampi kävellä.

Mutta tämä tästä ja oikein leppoisaa ja hyvää ystävänpäivää kaikille. Voikaa hyvin