JOO TIEDÄN ETTÄ NYT ON VASTA LAUANTAI. :o)
16.01.2010 10:21 | K

Punnitus olisi pitänyt olla vasta sunnuntaina, mutta en malttanunt enään odottaa. Kun on sellainen tunne ollut jo monta päivää, että paino olisi tullut alaspäin.

Ruoasta sen verran..Olen syönyt enimmäkseen salaatteja ja wokvihanneksia(keitettynä), kalaa ja kanaa. Kalan ja kanan olen paistanut pienessä määrässä öljyä. Määrä on ollut niin pieni että hyvä kun on huomannut. Välipaloina on ollut hedelmiä. Aamuisin on vähän ollut syönnit rempallaan kun on mennyt useana aamuna pelkkää kahvia. Mutta nyt siihen on tullut muutos olen alkanut keittään puuron aamuisin. Iltapalaksi olen syönyt salaattia tai hedelmiä. Kahtena iltana sorruin hapankorppuihin ja maksamakkaraan.  

Mutta nyt niihin mittoihin on nyt painoni on 112.9 kg (-3.1kg), vyötärö 123 cm (-4cm), lantio143cm (-2cm) ja Bmi41 (-1.1). Että aika hyvin, kun on mennyt aloittamisesta n. viikko, Mutta varmaan osansa on asiaan nesteenpoisto lääkkeillä joita syön. Nyt ei enään ole jalat niin turvoksissa kuin viikko takaperin.

Tästä alkavasta päivästä on oiken hyvä fiilis. Ja ajattelin kaivaa tuolta komeron kätköistä stepperin esille.Käytiin muuten ostamassa Sotkasta MONZA CROSS BIKE, joten saan sanoa stpperille hyvästit. Täytyy vain aloittaa varovasti 15 min kerrallaan ja siitä sitten on hyvä lisätä.

Hyvää alanutta viikkonloppua kaikille :O)