Heräsin tänään jo kuuden aikaan, jotenkin ei vain uni riittänyt pidempään.  Pakkasta täällä on -14.2 astetta, ei tuule, eikä sada lunta. Odottelen että pakkanen vähän laskisi alaspäin. Pääsisin sauvakävelylle. Olen suunnitellut liikuntani niin että, käyn ma, ke  ja pe uimahallissa. Muina päivinä cross bikeä ja sauvakävelyä. 
Nyt kun on tottunut siihen että liikkuun enemmän niin sitä jotenkin kaipaakin jo. Sauvakävelylläkin saa ihan rauhassa miettiä omiaan samalla kun kävelee. Sillä on myös terapeuttinen vaikutus, ainakin mulle. Laitoin tuonne sivuun laatikon, mihin kirjaan päivän liikunnat. Pysyypähän muistissa mitä on tehnyt ja kuinka paljon.

Huomenna on punnitus päivä, saas nähdä miten käy. Nyt on parina kertana ollut hieman nousu johdannaista. Toivottavasti edes vähän olisi pudonut. Ettei aivan epätoivo iske päälle.  Onko kellään mitään ideaa että saisi paremmin painoa alaspäin.  Syön säännöllisesti: aamupala klo. 8, lounas klo.11-12 , välipala klo 14-15, päivällinen klo.17-18 ja iltapala n.klo 20. Ruokiini kuuluu kalaa, kanaa.kalkkunaa, vihanneksia. salaatteja ja hedelmiä. Aamulla syön puuroa johon lisään leseitä. Juon teetä, vettä ja kotitekoista vissyä. Alkoholia en käytä ollenkaan ja makeita (pulla, karkki ym) en syö ollenkaan. Tässä pähkinän kuoressa mun ruokavalio. Herkkupäivä on aina lauantai, Ja punnitus päivät on ke ja la. Lauantaina käytän myös mittanauhaa puntarin lisäksi.

Jos vain joku keksii hyviä vinkkejä ja ideoita niin on todella tervetulleita

Tällaista tänään. Voikaa hyvin