Tänäänkin paistaa aurinko   . Ei ole aivan hellettä kuitenkaan, tuulee  vähän. Lähden tuossa puol kymmenen aikaan sairaanhoitajan pakehille. On meninaan taas se punnitus päivä ja ruolkapäiväkirjan tarkastus. Siinä nyt ei ole kun muutama päivä tarkastettavaa. Kun aloitin vasta maanantaina pitämään sitä.

Eilen illalla tuli syötyä pari tacoa. Täytteenä salaattia, jauhelihaa ja kermaviillikastiketta. Oli tosi hyviä. Ja vatsa tuli aivan pullolleen. Tänään en käy uimahallissa enkä sauvakävelyllä. Vaan elättelen toiveita päästä sellaiselleHaunisten tekoaltaalle kävelylle. Ihana paikka kävellä. Sinne täytyy menä autolla ja sitten pääsee kävlemään altaan ympärin. Siinä tulee sellaiset 7-10km matkaa. Vaikka matka ei tunnu niin pitkältä kun on vaihtelevaa maastoa.

Toivon kaikille ihanaa keskiviikko päivää ja tsemppiä.

EDIT klo:11.22

Kävin sitten siellä sairaanhoitjalla, paino oli noussut reilun pari kiloa. Muuten kaikki meni hyvin. Hän oli tyytyväinen ruokapäiväkirjaani.

Se Tekoaltaalle meno tyssäsi... Aiotaan sittenkin pitää pihatalkoo päivä. Leikataan nurmikko kokonaan ja trimmerillä ne paikat johon koneella ei pääse. Meillä on aika iso piha leikattavana. Tulee hyvää hyötyliikuntaa tälle päivälle. Laitan poltetut kalorimäärät sitten myöhemmin tänne.

Tällaisissa mietteissä tällä kertaa...