Nyt on kaksi päivää mennyt herkutellessa mämmillä ja kermalla, pashalla, makkaralla, karkilla ym, ym... Ja tietysti paino on noussut kilolla. Voi harmituksen harmitus. Eli nyt painana 106.5 kg (+1.0kg), vyötärö on 114cm (+0.5cm) ja lantio 129cm (-0.5cm) sentään jotakin miinusmerkkistäkin. Täytyy nyt vaan alkaa tarkemmaksi mitä syö ja juo. 
Nopeaa oli tuo painon nousu siispä mitä opitaan tästä. Herkuttelu ei ole hyväksi.

Eilen oltiin mieheni kanssa ravintolassa, siellä oli erikeseen  karaoke puoli. Oltiin ensins siellä lauleskelemassa ja sen jälkeen siirryttiin tanssiravintolan puolelle tanssimaan. Juomaksi otin vissyvettä. Kun en käytä ollenkaan alkoholia. Oli kivaa ja mennään varmasti toistekkin samaan ravintolaan. Siitä onkin kaksi vuotta ainakin aikaa kun ollaan käyty ravintolassa. Paitsi risteilyllä ollaan käyty tiheämpäänkin. 

Tänään saan hirven lihaa palasen ja aion tehdä sen käristykseksi.  Ja  kutsun pojat syömään ja saatan ottaa itsekkin mini annoksen, Mutta tosiaankin vain mini annoksen. 

Ilma täällä on pilvinen. Asteita mittarissa on +6.0. Ei onneksi sada vettä kuitenkaan. Täytyy päivemmällä käydä sauvakävelyllä.

Mukavaa lauantaipäivää kaikille ja tsemppiä....

JA ARVONTAAN PÄÄSEE TÄSTÄ, TERVETULOA