Sain tänään uuden ystävän facebookiin. Ystäviähän ei ole koskaa liikaa. Tuo facebook on kiva juttu siellä voi jutella realiajassa ystävien kanssa vaikka mistä jutuista. 

Mutta itse asiaan,,,, kävin sauvakävelyllä 4km/52min. Ja kaloreita paloi reissussa 271kcal. Vauhti oli mielestäni aika reipas ja sain taas hien pintaan. Vähän lähteminen tökki. Taistelin koko aamupäivän itseni kanssa tästä lähtemisestä. Ja voitin matsin..... Nyt on hyvä ja pirteä olo. Ja ennen kaikkea olen tyytyväinen että lähdin.

Vähän ihmettelen uutista että painonvartijat lopetetaan suomessa. Vaikka varmaankin täälä on ylipainoisia paljon. Ehkäpä ihmiset ei sitten ryhdy tuollaisiin ryhmiin niin helposti. Vaan pukertavat itsekseen, kuten minäkin teen. Olen kuullut että ne jotka ovat olleet painonvartijoissa ovat saaneet hyviäkin tuloksia. Tein kerran itsekseni täällä kotona heidän piste-ohjelmaa, mutta minä en saanut siitä apua lainkaan. En sitten tiedä teinkö aivan oikein kaikkea , kun ei ollut ryhmän tuki takana. Nyt on turvaverkkonani terveyden hoitaja jonka luona käyn joka kolmasviikko puntarilla ja näyttään ruokapäiväkirjan. Tästä on ollut apua paljonkin.  No se siitä...

Tsemppiä kaikille ja mukavaa sunnuntaita